This exhibition was designed for the first showing of both historic and new prints of the photographs taken by Christina Broom of subjects including the Suffragettes, the Royal family and British troops going off to war. 

We did this by making her the centrepiece; she appears as an enlarged see-through glass panel that mimics the glass negatives that she worked with.

Working with the curatorial team at the Museum of London we divided the exhibition into four sections. Each section was accessed off a central space in which Christina Broom appears as an enlarged see-through glass panel that mimics the glass negatives that she worked with.

The exhibition helped visitors see London through Christina Broom’s lost photographs within the historic setting of one of the dockland’s last surviving original Grade I listed warehouse buildings.

"My own hopes for a visually creative and memorable space were exceeded from the offset by the designers. I believe they struck a perfect balance in combining a significant number of works with a fresh, clean and contemporary style. The design is sensitive to the aesthetic demands of the photographic and ephemeral content yet presents innovatively and boldly. As a result the space is beautiful, sophisticated and striking."

Anna Sparham, Curator, Museum of London