Photograph of Renovated Studios for Bartle Bogle Hegarty (BBH) in London

BBH - Advertising Studios

Refurbishing a listed building on the crown estate whilst 400 staff continued making great adverts.

Advertising agency BBH’s challenge was to
create an environment in their 6418sqm offices that would help them be more collaborative and more creative.

Our approach was to encourage movement between teams by removing the old marble-clad atrium, adding new staircases and incorporating more social spaces and informal meeting areas throughout the building. Natural materials including bamboo, wood wool and bute fabric were used to make the offices feel welcoming and warm.

Photograph of New Staircase at Bartle Bogle Hegarty (BBH) in London
Detail Photograph of New Staircase at Bartle Bogle Hegarty (BBH) in London

"It’s open. It’s inclusive. It’s creative. It’s cool. It’s light. It’s connected. It has space to show and share things. It has 30% more social space. It has 11 creative think-boxes... it’s true that your environment affects how you feel and how you work. Well, it as never felt better coming to work as it does now."

Nick Gill
Executive Creative Director at BBH London

View From Above of Informal Work Space at Bartle Bogle Hegarty (BBH) in London

Related Projects